HÜ Mezunlar Ormanı Fidan Dikimi Gerçekleştirildi (18.11.2020)

HÜ Mezunlar Ormanı Fidan Dikimi Gerçekleştirildi (18.11.2020)

FİDAN DİKİMİNDE SAĞLIK EMEKÇİLERİ UNUTULMADI

Hacettepe Üniversitesi Mezunlar Derneği (HÜMED) olarak gelenekselleştirdiğimiz HÜ MEZUNLAR ORMANI Fidan Dikimi Etkinliği bu yıl HÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın katılımı ile gerçekleştirildi. HÜMED YK Başkanı İ. İlker Tabak, 2. Başkanı Nezir Aykaç ve üniversitemizin değerli akademisyenleri, yöneticileri, çalışanları ile davetlilerin katıldığı etkinlik Beytepe Yerleşkesi girişinde, Ankara Devlet Konservatuvarı yolu üzerindeki alanda gerçekleştirildi.

     

HÜMED’in yıl boyunca destek verdiği, katılım sağladığı etkinliklere katılanlar ile HÜMED etkinlik ve kampanyalarına destek ve katkı sunanlar adına 750 adet fidan toprakla buluştu. Dikilen ağaç fidanlarından beşi HÜMED ÜYELERİ, HÜMED DESTEKÇİLERİ ve mezunları, çalışanları, öğrencileri ve akademisyenleri ile tüm HACETTEPE AİLESİ adına ve 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ÖĞRETMENLERİMİZ adına ve Covid19 salgını savaşımında yaşamını yitiren SAĞLIK EMEKÇİLERİ adına dikildi.

    

Etkinliğe katılan, katkı veren, desten olan herkese çok teşekkür ederiz.

Etkinliğe ilişkin tüm fotoğraflara https://photos.app.goo.gl/Y1u8j8qEBkcE5aDN9 adresinden erişebilirsiniz.

İ. İlker Tabak (HÜMED YK Bşk.), Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran (Rektör), Nezir Aykaç (HÜMED YK 2. Bşk.), Süheyla Demir (HÜMED Sekreteri)

HÜMED Yönetim Kurulu

18 Kasım 2020, Beytepe-Ankara