Mezunlarla 50. Yıl İstanbul Buluşması

Üniversitemizin Kuruluşu’nun 50.Yılı nedeniyle düzenlenen “İstanbul Buluşması” etkinliği, Rektörümüz Prof. Dr. Haluk ÖZEN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rahime Meral NOHUTÇU, Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ioanna KUÇURADİ ve Tıp, Diş, Eczacılık, Fen ve Mühendislik, İktisat ve Sosyal Bilimler Fakültelerimizin çok kıymetli mezunlarının katılımları ile 3.12.2017 tarihinde İTÜ Maçka sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlik, 50.Yıl’a ilişkin fotoğraf sergisinin açılışı ile başladı ve sınıf arkadaşlarının birlikte anılarını tazeleyip gelecekteki birlikteliklerini güçlendiren sohbet ortamında kahvaltı ile devam etti. Mezunlar derneğimizin güçlenerek büyümesini hedefleyen görüşlerin aktarıldığı konuşmalar ve plaket sunumlarının ardından Hacettepe Üniversitesinin 50 yıllık birikimlerinden oluşan , geçmişten günümüze Merkez ve Sıhhiye yerleşkelerinin kuruluş ve gelişme dönemlerinin hikayesini konu alan video sunumu yapıldı.

Hacettepeli olmak gururumuzun yüceldiği bu buluşmada organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkıları olan Üniversitemizin Rektörlük makamına ve Mezunlar Derneğimizin İstanbul Şubesi yönetimine teşekkür ediyoruz.

Buluşmadan Kareler